Un any més... Parc de Nadal!


Aquesta última setmana de desembre (els dies 28, 29 i 30), el joves i nens de Lliçà heu pogut gaudir de les activitats del Parc Infantil i Juvenil de Nadal que, com cada any, s’ha celebrat al Pavelló d’esports.

Aquest any les activitats han estat dividides en dos blocs i espais: El primer, situat a la pista del pavelló, era dirigit a nens i ha comptat amb tallers creatius, inflables, espectacles infantils, manualitats, escalada, tirolina, taller maquillatge, etc; i el segon bloc, situat a les oficines del pavelló i a l’exterior, era dirigit per a joves que van poder gaudir de tallers de manualitats (creació de samarretes, etc), jocs de Play i Wii en grup, jocs d’ordinador en xarxa, connexió a internet, circuit de Segway, zona de batalla de Paintball i un llarg etcètera d’activitats per garantir una tarda de diversió. 

L’entrada al parc ha estat gratuïta però les activitats d’aventura han tingut un cost de 5 euros al dia; 3 euros al dia amb el carnet del Galliner, i amb l’abonament dels 3 dies: 10 euros.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.