Neix el nou bloc del Galliner


Avui, el web més jove de Lliçà d’Amunt estrena imatge per a començar una nova etapa en la que tindran protagonisme, encara més, els continguts multimèdia, la participació dels usuaris i la integració de les xarxes socials.

Sempre ens hem caracteritzar per estar al dia de les noves tecnologies: primer van ser els avisos per SMS, més tard el contacte directe amb vosaltres a través del Messenger, el fotolog, el Facebook i ara el nostre web-bloc!

Aquesta nova imatge porta també una nova portada, adaptada les noves tecnologies i amb noves característiques: més imatges; més pàgines d’informació sobre què és l’Espai Jove El Galliner, el calendari amb les activitats que es porten a terme al nostre poble, informació sobre els pròxims cursos i tallers, enllaços a les pàgines que et poden ser d’interès i un tauler on pots oferir el que vulguis; integració amb les xarxes socials més populars amb seguiment d’esdeveniments, etc; una nova pàgina amb les fotos de les activitats que organitzem; i un ampli servei d’informació sobre les activitats que organitzen entitats del nostre poble i dels que ens envolten.

Desprès de 5 anys de vida a Lliçà d’Amunt i a la xarxa, el Galliner estrena nou disseny, mantenint el vermell i reforçant el blau, amb un nou logotip que encapçala aquest bloc. Aquest ha estat dissenyat per David Morales, un jove del nostre poble que, desinteressadament, ha volgut que el nostre gall tingui cara i ulls.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.