Google recomana que canviem el nostre nom a la xarxa

La societat en la que vivim consta de dues parts: la física (el món real, el que veiem i amb sentiments, persones de carn i ossos) i la digital a internet (Facebook, Tuenti, etc.). Gairebé ningú s’escapa del món virtual, d’una manera o d’altra estem lligats a aquest món. Sobre tot nosaltres, els joves, que des de petits hem tingut contacte amb la xarxa i hem anat creixent amb les innovacions (com va ser l’antic ‘MSN Spaces’, després el Fotolog, i en l’actualitat el Facebook i derivats).

Estem mostrant dia a dia la nostra vida pràcticament des de que vam néixer. Ja que gairebé cada dia ens connectem per publicar una petita informació més sobre nosaltres, ja sigui una foto o el popular “Què et passa pel cap?” del Facebook.

Per aquest motiu Eric Schmidt, representat de Google, diu que “és recomanable canviar el nostre nom a internet per controlar una mica la nostra pròpia privacitat, ja que si participes en xarxes socials des de que tens 10 anys pràcticament tota la teva vida està plasmada a internet i sempre tot està vist per i guardat per tothom.”

Sabem més o menys qui ets, més o menys el que t’importa, més o menys quins són els teus amics...”  Eric Schmidt.
INFORMACIÓ | Fayerwayer

3 comentaris:

  1. Pero a la pracica es un rollo imaginate que todos nuestros amigos se cambian el nombre. seria imposible encontrarles o etiketarles en una foto no?

    ResponElimina
  2. Si realmente son tus amigos no te seria tan imposible encontrarles...lo que pasa es que tenemos a un montón de desconocidos a los que en faceebook llamamos "amigos"...Hay más de uno que tendría que hacerselo mirar...al igual que el tipo de fotos que se cuelgan....Todo el mundo es libre de hacer lo que quiera, eso sí, pero mejor que todo el mundo entienda los riesgos que se corren...

    ResponElimina
  3. Me ha parecido muy interesante la noticia. Pienso que no es tan dificil poner un nombre con el que te reconozcan tus conocidos... Muchos amigos no tienen su nombre real en Facebook, y les reconozco por el mote y la foto... Yo, por el contrario, tengo el nombre y los dos apellidos y creo que voy a modificarlos...

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.