Informa’t de les activitats que t’envolten a la nostre agenda

Arriba el cap de setmana i no saps què fer? Vols estar assabentat de totes les activitats juvenils que es fan a Lliçà i als voltants? Estàs d’enhorabona, a la nostre agenda podràs estar al dia de totes les activitats que t’interessen.

A partir d’ara, al bloc del Galliner, pots consultar totes les activitats que organitzen les regidories de joventut dels pobles que envolten Lliçà, els concerts i festes de l’Aliança, les activitats que es fan als Centres cívics i barris de Lliçà d’Amunt, i les que organitzen les entitats del nostre poble. A més, tots els articles nous que publiquem al nostre bloc són enllaçats al Facebook per a que t’arribin de manera més directa.

El Galliner cada cop més a prop teu!

2 comentaris:

  1. Una pregunta, el taller aquest de xapes, t'has d'apuntar????

    ResponElimina
  2. No cal apuntar-se. Serà al Centre cívic de Ca l'Artigues el proper divendres 28 a les 17h30. Només has de portar ganes de passar una bona estona.

    Ens veiem allà!

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.