Aquest dissabte: I Open d’escalada nocturn a Lliçà de Vall

El 12 de febrer, a partir de les 19h fins les 2 de la matinada, a Lliçà de Vall, es celebrarà el I OPEN D’ESCALADA NOCTURN al pavelló esportiu del mateix poble.

L’Open constarà d’una competició de velocitat on els concursants inscrits hauran de fer un circuit d’escalada de dos en dos en el menor temps possible. Un cop hagin acabat tots, es seleccionaran els vuit millors i tornaran a realitzar la mateixa prova però, aquest cop, serà una fase eliminatòria. 

A part de la prova de velocitat, al rocòdrom del pavelló també hi haurà rutes de blocs, prova de llançaments, slack line i trempacaixes. Aquestes proves es podran realitzar  en l’odre que decideixin els concursants inscrits que s’aniran autoavaluant amb l’ajut del tiquet de control que s’entregarà amb la inscripció.

D’altra banda, un Dj acompanyarà amb una bona botifarrada, projecció de vídeos. I tot això amb un ambient espectacular amb l’ajuda de les LIGHT HOLDS.


INSCRIPCIÒ | és de 15 euros el mateix dia. Aquest preu inclou samarreta, un entrepà, una consumició i un obsequi per a tots els participants.
ORGANITZA | CIM (Centre d’iniciatives de Muntanya) de Lliçà de Vall.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.