Arriba la 2a Fira Guia’t del Vallès Oriental a Granollers

La segona edició de la Fira Guia't tindrà lloc a Granollers els dies 16, 17 i 18 de febrer, a Roca Umbert. L'objectiu és mostrar les sortides d'ensenyament post obligatori de la comarca.

La Fira pretén mostrar la formació professionalitzadora que s'ofereix al Vallès Oriental i, alhora, orientar i assessorar de manera individualitzada. S'organitzaran diferents tipus de tallers i visites guiades, conferències i taules rodones sobre sectors estratègics a la comarca: serveis de proximitat, sanitat, alimentació, mecanitzat, habitat, etc. 

 Els dies 16 i 17 de febrer, en horari dematí i tarda, la Fira estarà dedicada als centres educatius que hagin confirmat prèviament la seva assistència. I El divendres 18, de 9h a 15h, estarà oberta al públic en general.


MÉS INFRMACIÓ | 93 841 5812

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.