Històrics: Carnaval

Ara que s'apropa la festa de Carnaval 2012 creiem que és un bon moment per mirar enrere i recordar aquelles disfresses que han fet història a la Rua de Lliçà d'Amunt. Un recull de fotografies i de moments dels joves del nostre municipi.
  
Carnaval Lliçà d'Amunt 2011
L'any passat un grup de joves de 16 anys anomenats "Toy Story" es van disfressar de la famosa pel·lícula de Pixar (foto). El grup va guanyar el primer premi en la categoria de Disfressa de grup (de més d'11 persones sense vehicle) i van guanyar un premi de 250€ que van repartir a parts iguals.

La rua de Lliçà d'Amunt de 2011 es va celebrar un dissabte del 5 de març. Hi va haver una rua pel centre del poble que va començar a les 6h de la tarda amb les inscripcions a l'INS Lliçà, rua pels carres principals del centre del poble, a les 19h parada a l'Ajuntament per sentir el pregó del Rei Carnestoltes, i va acabar amb l'entrega de premis i festa posterior al pati de l'institut.

  ► Fotos del Carnaval 2011 a Lliçà d'Amunt


Carnaval Lliçà d'Amunt 2010
Fa dos anys un grup de noies de 15 anys anomenades “Marietes” (foto), disfressades de, tal i com diu el seu nom, marietes, van guanyar el primer premi a la millor disfressa en grup (elles eren 10) valorat en 200 euros que van dividir i van tocar a 20€ cadascuna. La qual cosa va fer que els hi servís per recuperar els diners invertits en la disfressa.

Un bon dia van decidir que es volien disfressar però no sabien com fer-ho. Pensant i pensant van agafar un catàleg de disfresses i van escollir la que més els hi va agradar. Asseguren que va ser una bona experiència, s’ho van passar molt bé durant la rua però el lliurament de premis i la festa posterior no els hi va agradar gaire.

La rua municipal del 2010 va ser celebrada el dissabte 13 de febrer. Una festa que va començar a l’IES Lliçà a les 17h30 i va acabar al pavelló del mateix on es va fer el lliurament de premis amb una festa i la música d’un DJ.

D’altra banda, el dia anterior, 12 de febrer, des del Galliner es va organitzar una festa de disfresses dedicada només als joves de Lliçà.


Carnaval Lliçà d'Amunt 2007
Sembla que fos ahir però han passat ja 5 anys d'aquest moment. Al 2007 un grup de joves, en aquell moment rondaven els 16 anys, que es feien anomenar “Els preservatius”, disfressats de caixes de preservatius i una noia d'embarassada, van guanyar el primer premi a la millor disfressa en grup (de 3 a 10 persones) valorat en 200 euros i un trofeu.

Llavors, la rua va ser celebrada el diumenge 18 de febrer. Una festa que va començar a la plaça Catalunya a les 17h30 i va acabar a l’Aliança on es va fer el lliurament de premis amb la música d’un DJ.


INFORMACIÓ | ‘Informa’t’ número 28 | ‘EI!’ número 78  |  Carnaval 2011

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.