Vols que t'arribin els nostres esdeveniments al mòbil?

T'agradaria estar al dia de totes les activitats de la Regidoria de Joventut i El Galliner? Si vols informació sobre tallers la pots trobar a l'agenda d'aquesta mateixa pàgina o al Butlletí Municipal 'Informa't'.
Si el que vols és estar informat sobre els grans esdeveniments que fem com poden ser la Urban Jam, la Nit de Terror, Festa Major, Nits a la Piscina, etc. pots subscriure't al servei d'avisos sms i correu electrònic.

Tant el servei de missatgeria a mòbils com el de correu electrònic el gestiona l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, però és la Regidoria de Joventut qui s'encarrega d'enviar-los. No pateixis que els enviem de tant en tant!

Per utilitzar a aquests serveis pots subscriure't als diferents equipaments municipals (Biblioteca Ca l'Oliveres, Centre Cívic Ca l'Artigues, Centre Cívic Palaudàries, Espai Jove El Galliner, Pavelló d'Esports, etc) omplint un formulari. També es pot fer la subscripció a través del web municipal.


MÉS INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.