Així serà la Festa de Carnaval 2012

L'Ajuntament i la Comissió de festes ens han preparat una gran Festa de Carnaval pel proper dissabte 18 de febrer. Aquesta comptarà, com sempre, amb una rua encapçalada pel Rei Carnestoltes i un concurs de disfresses.

La rua començarà a les 18h des de l'INS Lliçà i recorrerà els carrers principals del centre del poble fins arribar davant de l'Ajuntament (al voltant de les 19h) on s'aturarà i el Rei Carnestoltes farà el pregó al balcó de l'edifici. La rua continuarà fins arribar a la pista coberta del Pavelló d'Esports on hi haurà una exhibició de ball  dels grups Starlets i Habana Swin que donarà pas a l'entrega de premis del concurs de disfresses (sobre les 20h30).


Premis i categories del concurs
  • Categoria de disfressa individual o parella infantil: entre 0 i 10 anys. Premi: val bescanviable valorat en 100 euros.
  • Categoria de disfressa individual o parella: a partir de 11 anys. Premi de 100 euros.
  • Categoria de disfressa d'entitat local: cal estar en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament. Premi de 200 euros.
  • Categoria de grup i comparsa: més de 3 persones, amb o sense vehicle. Premi de 200 euros.
  • Categoria de carrossa: portar un vehicle i un mínim de 10 persones. Premi de 400 euros.

Inscripció al concurs
Les inscripcions al concurs de disfresses es portaran a terme al pati de l'INS Lliçà a partir de les 17h30. Un cop feta la inscripció, la organització farà una fotografia a cada participant o grup. Aquestes serviran al jurat per a identificar tots els participants i a més, es projectaran en una pantalla en el moment de fer el lliurament de premis.

Manaments del Rei Carnestoltes
La setmana del dilluns 13 al divendres 17, el Rei Carnestoltes dictarà, diàriament, uns manaments que tothom que vulgui gaudir de la festa haurà de seguir! Els manaments es podran consultar al web municipal, al Facebook i Twitter de l'Ajuntament i al balcó del mateix.

   DILLUNS  A pentinar-se el més divertit possible!
   DIMARTS  Poseu-vos una sabata de cada!
   DIMECRES  Tots a pintar-se la cara!
   DIJOUS  Tothom una gorra o barret al cap!
   DIVENDRES  A sortir amb pijama!


MÉS |  Ajuntament  |  Bases del concurs  |  Esdeveniment Facebook

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.