Nous canvis a Facebook: Per què ja no pots veure tot el que diuen els teus amics

Un com més Facebook ens sorprèn amb canvis sense avisar-nos. Cosa estranya eh! Aquest cop es tracta d’una petita aplicació en els murs dels usuaris que segurament ningú s’ha adonat. Però nosaltres si i,com som així d'atents, t'ajudem a solucionar-ho. Qui sap, potser un dia no veus el que nosatres publiquem.


Fa uns dies quan entràvem al Facebook s’obria la pàgina d’inici on trobàvem l’activitat recent dels nostres amics i pàgines de les que som fans (els seus canvis d’estat, enllaços que comparteixen, fotos noves...) Això era per que per defecte, teníem l’opció “Mostrar pots de tots els meus amics i pàgines” tot i que no ho sabíem.

Però ara, per qualsevol motiu, han decidit que tanta notificació és excessiva i, pensant que no ens interessa saber l’activitat de persones amb les que no interactuem, ens ha canviat la configuració del “Servei de noticies” . Ara tots tenim l’opció “Mostrar posts d’amics i pàgines amb les que interactuo més”.

Per tornar a la configuració inicial i seguir mirant l’activitat de tots els nostres amics, només hem de dirigir-nos a la pàgina d’inici i en la part superior, on diu “El més recent” fem clic a la pestanya desplegable. Apareixerà una opció que diu “Edita les opcions”, fem clic i en el quadre que apareix, triem la opció “Totes les meves amistats i pàgines”.

I ja està, ja podem seguir tafanejant les fotos dels teus amics i, sobre tot, que t’arribi tot el que publiquem des del Galliner. Per què suposem que no et vols perdre les nostres activitats, no?


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.