Una setmana plena d’activitats

Com que nosaltres no marxem de vacances, al Galliner hem decidit aprofitar aquesta setmana al màxim. I ho farem fent una combinació de les activitats de sempre (ordinadors, wii, Play, ping-pong, etc.) amb una activitat nova i diferent cada dia. A continuació te les expliquem.
Taller de xapes: Com ja saps, la nostre màquina de xapes es adictiva - Ah, encara no l'has provat? I què esperes? – un cop comences ja no pots parar de fer-te-les! Vine, escull la imatge que vols fer-te de xapa i en menys d’un minut ja la tens feta.

Taller de decoupage: El decoupage consisteix en la decoració de diferents superficies com fusta, veles... Aplicant-li, per exemple, paper o tela i vernissar-lo varis cops desprès fins que quedi perfectament integrat. El conjunt sembla que estigui pintat i el resultat és espectacular!

Taller de moneder reciclat: Ah, no tens moneder? Si se t'ha trencat el teu, està vell o no en tens, vine i t'ajudem a reciclar el teu o a fer-te un de nou.

Taller de samarretes: Si tens una samarreta bàsica i no t'acaba de convèncer o creus que pots dissenyar-te tu una de nova, aquest és el teu taller. Pinta, retalla o decora una samarreta al teu gust, fes-la única i irrepetible.

Torneig de SingStar ‘Canta Singstar!’: El divendres s'acaba la vergonya al Galliner. T'agrada cantar? Tant si ho fas bé com si no en saps, vine i participa al torneig de cant més jove i boig del Vallès!

Carnaval anticipat: Com que el Galliner està tancat els dissabtes, i aquest és Carnaval i no ens podem disfressar, muntarem el nostre propi Carnaval! Durant tot el dia anirem disfressats. Si t'animes, ja saps on som.
Carnaval a Lliçà d'Amunt: Com ja he dit, el Galliner romandrà tancat aquest dia, però això no vol dir que no puguem fotografiar els millors moments de la rua de Carnaval d'aquest any. Les millors fotos les podreu veure aquí, al nostre bloc!

En definitiva, una setmana per no perdre-te-la!

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.