Participa al flashmob de la Creu Roja a Lliçà d’Amunt

Creu Roja Granollers està buscant col·laboradors per participar en un Flashmob que estrenarà el 7 de maig per commemorar el dia de la Creu Roja i el projectarà al Gra de Granollers. La projecció serà una combinació de les gravacions que s'han fet als municipis del Vallès.


Per aquest motiu, la Creu Roja demana la nostra col·laboració. Si vols participar, pots fer la teva inscripció fins el dilluns 28 de febrer a l'Ajuntament, al Galliner, als Centres Cívics o al web de l'Ajuntament.

Quan l'autorització estigui feta, Creu Roja t'informarà per sms del lloc, el dia i l'hora de les convocatòries (una per assajar i l'altre per gravar el vídeo). Tothom que hi participa, haurà de signar una autorització de la pròpia imatge. Aquestes les podeu trobar als punts d'inscripció i al dia de l'assaig de la gravació.

Anima't, balla i diverteix-te!


MÉS INFORMACIÓ | Ajuntament de Lliçà d'Amunt 

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.