Sabies que pots anar al gimnàs sense haver d’apuntar-te?

Tots sabem com funciona un gimnàs: t’apuntes, pagues una quota anual, vas 3 o 4 dies i desprès no tornes a anar-hi mai més. Però el que no sabem és que no cal apuntar-te un mes o tot l’any per anar 4 dies, ara pots pagar per anar un sol cop.

El pavelló Municipal permet optar per una entrada puntual d’un dia per 8 euros per la qual tindràs accés a les classes dirigides, a la sala de Fitness i a la zona de relaxació.


D’altra banda, el gimnàs del Pavelló d’Esports ofereix tot tipus de classes dirigides (aeròbic, steps, GAC,manteniment, karate, jazz, pilates, chikung,TBC...) en un amplíssim horari.
Hi ha diferents tipus d’abonaments: anticipats, de 3, 6 i 9 mesos, amb obsequis, i si estàs empadronat a Lliçà d’Amunt et pots beneficiar de descomptes per membres d’una mateixa família; descomptes per a famílies nombroses; 50% de descompte per a aturats; i descomptes per a majors de 60 anys.

Per a més informació pots trucar al telèfon del pavelló:  93 860 70 25 o posar-te en contacte amb la regidoria d’esports de l’ajuntament al seu correu electrònic: esports@llicamunt.cat

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.