Tens una entitat i necessites diners? S'obre el període de sol·licitud de subvencions

Des del passat 17 de gener i fins el 21 de febrer està obert el període de sol·licitud de subvencions de l’Ajuntament per a entitats juvenils.

Si necessites un ajut per a la teva entitat i vols gaudir del Programa d’Ajuts Econòmics a Entitats Socioculturals i Esportives 2011, pots omplir el formularia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament, o bé descarregar-lo.
  
D'altra banda,  aquest any Joventut també accepta sol·licituds per ajuts econòmics per a grups de joves no associats, que no són entitat per organitzar-se i rebre suport a les activitats i projectes que vulguin organitzar.

Si  tens dubtes, al Galliner, et podem ajudar a omplir el formulari. I un cop llesta la paperassa, s’ha de portar al registre d’entrada de l’Ajuntament (a l’OAC), de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16 a 19h (excepte divendres).
  
Descarrega els documents al web de l’Ajuntament.

Per a més informació pots posar-te en contacte amb la técnica de Joventut al  telèfon del Galliner: 93 860 70 01.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.