Tupper-sex per joves i adults

Aquesta setmana ens hem proposat que ho coneguis tot sobre l'amor i la sexualitat, per això hem organitzat, per aquest divendres, dues sessions gratuïtes de Tupper-sex on una professional t'explicarà tot i més sobre cada un dels productes que porti, els podràs veure d'aprop, tocar i fins i tot, si t'atreveixes, els podràs provar!

Les dues sessions de Tupper-sex es faran divendres: Una a les 19h adaptada per a joves, majors de 16 anys, amb un regalet de record de la sessió; i l'altre a partir de les 21h, dirigida a adults amb pica-pica final i detall de record.


EN QUÈ CONSISTIRÀ?
Les reunions Tupper-sex consisteix en una trobada entre amics on una assessora realitza una presentació en grup dels nous productes eròtics pensats per la dona, l'home i la parella en un ambient amè , discret i divertit.

En aquesta trobada, podràs compartir els teus dubtes sobre sexualitat amb l'assessora, podràs tenir en les mans una gran varietat de joguines eròtiques seleccionades, saber per què serveixen i com i quan utilitzar-les. D'aquesta manera podràs ampliar els teus coneixements d'una forma divertida. I un cop has resolt tots quests dubtes i curiositats, tindràs la possibilitat d'adquirir allò que més t'ha seduït. I en la mateixa reunió, ho podràs comprar i emportar-t'ho a casa!


COM POTS APUNTAR-TE
Per assistir a aquesta sessió gratuïta, has d'apuntar-te prèviament ja que hi ha places limitades. Ho pots fer enviant les teves dades (nom, cognom i telèfon) al nostre correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat, al nostre Facebook mitjançant un missatge privat o trucant al 93 860 70 01.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.