A Carnaval tot s’hi val

Ja és aquí una de les festes més esperades de Lliçà d’Amunt: el Carnaval 2011. Com cada any, hi haurà rua pel centre del poble; concurs de disfresses, carrosses i comparses; i festa posterior amb Dj. Nosaltres no hi faltarem i penjarem totes les fotos. Busca’ns i ens trobaràs!





La festa de Carnaval començarà amb les inscripcions al concurs de disfresses a les 17h30 i tot seguit, la rua arrencarà a les 6h de la tarda des de l’IES Lliçà cap a l’Av. Països Catalans, carrers de l’Aliança i Anselm Clavé on s’aturarà, a les 7h, per què el Rei Carnestoltes pugi al balcó de l’Ajuntament on farà el pregó.

Desprès de la pausa, la rua es tornarà a posar en marxa pels carrers de Pau Clarís fins arribar, de nou, a l’IES Lliçà on es farà l’entrega de premis del concurs. I A partir de les 20h30 començarà una festa de disfresses animada amb la música d’un Dj.

Els premis del concurs són els següents:

  • Categoria de disfressa individual o parella infantil: entre 0 i 10 anys. Premi: val bescanviable valorat en 100 euros.
  • Categoria de disfressa individual o parella: a partir de 11 anys. Premi de 100 euros.
  • Categoria de disfressa de grup: entre 3 i 10 persones, amb o sense vehicle. Premi de 150 euros.
  • Categoria de disfressa d'entitat local: cal estar en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament. Premi de 100 euros.
  • Categoria de comparsa: més de 11 persones, amb o sense vehicle. Premi de 250 euros.
  • Categoria de carrossa: portar un vehicle i un mínim de 10 persones. Premi de 500 euros.

Les inscripcions en les categories de disfressa individual, parella i grup es faran al pati de l'institut el mateix dia de la rua abans de l'inici, a les 17.30 h.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.