Nit de concerts de rock a Parets del Vallès

Demà, divendres 1 d’abril a les 23h, la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Parets del Vallès ha organitzat un seguit de concerts de rock al Casal de cultura de Can Butjosa. Seran Six Degrees, El pequeño observatorio i el cantautor Vico els que posaran la música a aquesta nit tan especial.

Nom artístic de Víctor Rodríguez, és un cantautor paretà que, després d’un llarg recorregut en diferents grups musicals com El Último Grito, va decidir marxar a Madrid per trobar sort al món de la música. Ara ha tornat a Parets on ha estrenat una cançó en català: “Si m’oblidés d’oblidar-te”.

Six Degrees és una banda d’estil indie rock que toca tant cançons pròpies com versions. És un projecte que neix fa un any amb la intenció de versionar artistes poc coneguts. El seu objectiu és sorprendre i aconseguir un repertori tan atractiu com festiu.

El Pequeño Observatorio és una banda de rock nascuda a Mollet del Vallès l’any 2005. Actualment compten amb el seu primer disc titulat “Quien la sigue la consigue”. Va guanyar el concurs de la Sala Rock Bulevar de Granollers, que els va conduir directament a actuar al Casal de cultura de Can Butjosa com a premi del concurs.


  ORGANITZA |  Casal de Can Butjosa

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.