Concurs de graffiti: joves i música

Al galliner, avui obrim el període d’inscripció a la Quarta edició del Concurs de Grafit de Lliçà d’Amunt amb el tema: ‘Joves i música’ que decorarà la façana de l’Espai Jove i seran pintats durant la Urban Jam del proper 7 de Maig

Els participants (majors de 12 anys) han d’omplir el formulari d’inscripció abans del 30 d’abril i enviar-lo a elgalliner@llicamunt.cat juntament amb un mínim de dues imatges en format .JPG de diferents projectes realitzats i un esbós del grafit que vulguin presentar al concurs dins el tema ‘Joves i música’. També es pot entregar la documentació a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt o bé a l’Espai Jove El Galliner (93 860 70 01).

Els 10 primers classificats, decidits per un jurat format per tres representants de l’Ajuntament i un artista especialitzat, pintaran el 7 de maig a partir de les 4 de la tarda a l’Espai Jove El Galliner durant la Urban Jam.

El guanyador pintarà a una de les parets exteriors i rebrà un xec per valor de 100 euros; el segon i tercer classificats pintaran també a les parets exteriors i rebran un xec per valor de 60 i 40 euros respectivament; i la resta de classificats pintaran els seus graffitis a l’interior de l’Espai Jove.


DOCUMENTACIÓ | Bases del concurs | Formulari d’inscripció

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.