Taller de cangur

Aquest divendres et donem nocions bàsiques del que és treballar de cangur: què fer quan el nen es posa malalt, com fer que faci les seves obligacions de manera divertida, com tractar-lo i com fer que estigui còmode sense els seus pares, etc. Tot això de la mà de Lídia Casaled, mestre de primària i una infermera de pediatria, a partir de les 4h de la tarda.

Per assistir has d’apuntar-te prèviament mitjançant el formulari web, trucant al 93 860 70 01, enviant un correu electrònic a elgalliner@llicamunt.cat, o via Facebook. Hi ha places limitades, així que afanya’t si no vols perdre la teva!


Per ara, et deixem uns petits consells que t’ajudaran a posar-te en la pell dels pares del nen que cuidaràs:

Haver de deixar la responsabilitat d’un fill a una persona que no sigui de la família és una decisió molt important per als pares, però de vegades no tenen un altre remei.

Mira de dir-li a tothom que vols fer de cangur, mai se sap si l’amic d’un conegut et necessitarà. Els pares acostumen a buscar gen propera en la que puguin confiar. Pensa que no deixaran el seu fill a qualsevol.

A l’hora de l’entrevista sigues natural, explica-hi al teva experiència, digues que has fet un taller i tens nocions bàsiques de com cuidar a un nen, etc. Si el petit de la família és a l’entrevista, intenta connectar amb ell a la primera, això els pares ho tenen molt en compte.

Un cop estiguis amb el nen/nena, mira de ser alegre i transmet-li optimisme, per què de tu dependrà la seva actitud. La responsabilitat no vol dir que hagis de ser estricte, si és així el nen ho refusarà.

Has de seguir les normes que posin els pares, però també has de ser una persona que actuï amb iniciativa i puguis resoldre els possibles problemes. Es tracta de que tu et quedis amb el nen, no de que estiguis trucant a la mare constantment per demanant-li consell.


Aquests i molt consells més, divendres a partir de les 4h de la tarda al Galliner!

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.