Segona Nit de genis a Santa Eulàlia

Els companys de Santa Eulàlia engeguen, aquest divendres a les 21h30, una nova competició de talents que classificarà als guanyadors a la gran final del dia 3 de juny.
Per segon cop, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica es vesteix de gala per què el joves del pobre veí demostrin les seves habilitats tal i com van fer el passat 18 de març.

Hi haurà servei de barra amb cambrers, begudes, tapes, bikinis i el que calgui, organitzada pels alumnes de segon de Batxillerat.


EN QUÈ CONSISTEIX?
El concurs consisteix en fer quatre postes en escena amb quatre espectacles que competiran entre ells per aconseguir ser els més votats pel públic i el jurat. Aquesta darrera puntuació serà per un nou jurat que s’ha creat per fer una votació més neta i justa. El seu vot valdrà el doble que el del públic i, d’aquesta manera, els genis es classificaran directament per a la final.

Hi ha tres dies d’actuacions, el primer va ser el passat divendres 18 de març al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica; el segon serà aquest divendres dia 8, i la gran final serà el 3 de juny.


INFORMACIÓ | Santaka.cat

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.