Estrenem nous cursos: Body Combat, imatge personal i retoc digital

Aquest segon trimestre de l’any al Galliner estrenem nous cursos i monogràfics. Pots aprendre a automaquillar-te amb el monogràfic d’imatge personal, capficar-te en el món de l’edició d’imatges amb el monogràfic de retoc digital o fer esport amb música amb el curs de Body Combat.

La diferència principal que hi ha entre els cursos i els monogràfics és la següent: Els cursos són activitats continuades, previstes per a realitzar durant tot l’any que es dividiran en trimestres. Són activitats obertes en les que es van avançant i perfeccionant els coneixements. En canvi, els monogràfics són activitats que tracten d’un tema concret i té una durada determinada.

CURS DE BODY COMBAT
Treu-te quilos de sobre amb coreografies trepidants basades en kick boxing, karate, tai-xi, full contact, etc. Horari: divendres de 20h a 21h
Preu: 60€/ trimestre

MONOGRÀFIC D'IMATGE PERSONAL
Vols apendre a automaquillar-te, autopentinar-te, pintar-te les ungles...? Tot allò que et falta saber per estar encara més guapa. Horari: Matins de 10h30 a 12h30 (Dimarts 17, 24 i 31 de maig)
Preu: 40€

MONOGRÀFIC DE RETOC DIGITAL
T'agrada el món de la imatge? Vols aprendre a retocar fotografies? Horari: Matins d'11h a 13h ( Dijous 19 i 26 de maig, i 2, 9 i 16 de Juny)  
Preu: 40€


Tots els cursos tenen places limitades. Inscripcions i informació: El Galliner, 938 607 001 i elgalliner@llicamunt.cat.
Pots seguir informat al l’apartat de cursos i tallers del web on anirem incorporant informació.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.