Setmana d'activitats a L'Aliança

L’Ateneu l’Aliança ha organitzat un seguit d’activitats per fer que la nostra tornada de vacances sigui més agradable i plena de cites que no ens podem perdre. Aquestes s’emmarquen dins de la programació del mes d’abril i, en especial, la celebració de la Setmana de Sant Jordi.


DIMECRES 27 D’ABRILPRESENTACIÓ IV CURT DE GAMBALS
A les 8h de la tarda torna el cinema a l’Aliança. El dimecres 27 d’abril a les 0h del vespre l’Aliança dona el tret de sortida a la 4a edició del Curt de Gambals. Aquest any amb novetats respecte anys anteriors, més activitats i noves categories, tal i com informàvem en aquest bloc. ENTRADA GRATUÏTA.

A les 23h a l’Ateneu l’Aliança. El Sobrino del Diablo torna i aquesta vegada l’acompanya el seu amic Juantón el Equilibrista, en directe a l’Aliança. Música, humor i molt de sarcasme! ENTRADA GRATUÏTA.

A les 23h a l’Ateneu l’Aliança. Aquest divendres vés a l’Aliança a ballar i cantar amb Miquel del Roig. Nit de festa. “La farola la farola...”. SOCIS ENTRADA GRATUÏTA, NO SOCIS 5€.

DISSABTE 30 D’ABRIL BIERGARTEN
Des de les 18h a les 2h a la pista de l’Aliança. Hi haurà un espai amb taules i cadires on seure, música en viu, activitats infantils (inflables i més), el Drac de Sant Jordi, tast de cerveses, varietat de salsitxes alemanyes, joc de fireta (llançament de pinyols, martell, etc) i molt més! ENTRADA GRATUÏTA

A les 20h a l’Ateneu l’Aliança. Carregat de “bones” intencions, el Xarlatan passeja les seves prèdiques i el seu mètode innovador pels escenaris d’arreu del país per fer-vos veure la càrrega de males energies que constantment amenacen les vostres vides. El Xarlatan us canviarà la vida! ENTRADES ANTICIPADES I SOCIS 8€, 10€ A TAQUILLA I 5€ MENORS I AMB EL CARNET DEL GALLINER.

DISSABTE 30 D’ABRIL 1R JOC DE PISTES NOCTURN
De 22h a 02h de la matinada a la pista de l’Aliança. L’Aliança ens proposa un rou repte: venir a jugar al 1r Joc de Pistes Nocturn. Amb l’esperit del joc de pistes però amb llanternes! Les inscripcions han de ser en grups de 4 persones i s’ha de fer a secretaria de l’Aliança fins el 29 d’abril. Places limitades. 5€ PER PERSONA (Inclou tast de cerveses +18).

DIUMENGE 1 DE MAIG IV TAPADALEJADA
Sortida des de l’Ateneu l’Aliança. Tapadalejada? Tapes + Pedalejada! L'Aliança organitza la Tapadalejada, una passejada en bicicleta per la Vall del Tenes (recorregut de 20 quilòmetres) on hi haurà parades pel camí per fer una tapa. El menjar anirà a càrrec de l'Ateneu Gastronòmic. PREU: SOCIS 10€ I NO SOCIS 12. Venta de tiquets al Bar de l’Aliança i a Secretaria.



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.