Els alumnes de l’INS Lliçà es manifesten contra les retallades

Amb el lema “No retallis el meu futur” l’Associació d’Estudiants de l’INS Lliçà ha organitzat avui una aturada de classes contra les retallades plantejades pel Govern de la Generalitat a Educació.

Ha estat a les 12h15 quan els alumnes han sortit al pati per reivindicar aquesta situació de retallades, s’ha llegit el manifest i han penjat la pancarta a la façana de l’institut. Reivindiquen la reducció d’entre un 20 i un 35% en el pressupost dels instituts que argumenten que podria afectar tant que molts INS no podrien pagar ni la llum ni l’aigua; la reducció del pressupost per les universitats públiques, les possibles taxes pels estudis de Formació Professional; la possible pujada de la matrícula universitària, entre d’altres.

No és el primer cop que l’Associació d’Estudiants es manifesta contra els canvis que proposa el Departament d’Ensenyament. Recorden que ja ho van fer amb l’actual Llei d’Educació (la LEC) i amb atres propostes, algunes d'aquestes que, en la seva opinió, són el favoritisme a les escoles privades i la privatització dels instituts i altres mesures com l’enduriment de la selectivitat i les reformes de la FP.

També cal destacar que aquesta associació de joves col·labora activament  amb El Galliner.


Lectura del manifest


Fotos de l'aturada
  

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.