Lliçà Medieval: Els espectacles

Lliçà Medieval és molt més que una fira d'artesania, és una festa medieval en tots els sentits! Des del primer minut fins al darrer veuràs, tastaràs, sentiràs, tocaràs i oloraràs un ambient totalment medieval. Per tant, els espectacles són una part molt important d'aquest cap de setmana tant especial.

Per una banda tindrem els tallers, per a petits i a grans, que t'ajudaran a aconseguir una panera i, per l'altra, els espectacles. A continuació te'ls expliquem tots. Pots consultar, també, el programa d'activitats.


Dissabte 4

11h | TALLER DE MANUALITATS, TIR AMB ARC I LLUITA D'ESPASES
Aquest taller capitanejat per AC Stronghold, oferirà als més joves la possibilitat de transformar-se en herois èpics lluitant amb espases i fent tir amb arc. 

19h | TALLER DE CIRC
Els encarregats d'aquest circ medieval són el grup Viu i Riu que aposten fort per el medi ambient amb un Gran Taller de Circ amb material reciclar i diverses ofertes de tallers i animacions per fer gaudir al públic i fer-los protagonistes del circ.

22h | ESPECTACLE DE MALABARS I PIROTÈCNIA
El grup SuDantza ens oferirà aquest espectacle que barreja foc, malabars i pirotècnia. Sudanza és una parella de malabaristes involucrada professionalment en les arts circenses relacionades amb el foc, la llum i l'aire.

23h | CONCERT DE MÚSICA MEDIEVAL
La Cova de Pyrene posarà el punt musical a aquesta jornada de l'Edat Mitjana. La Cova de Pyrene pretén fer renéixer un llegat que ens ha arribat de forma escrita gràcies als trobadors i alguns cançoners religiosos, i de manera oral a través de la cultura popular. Melodies d'origen medieval amb uns arranjaments molt particulars.


Diumenge 5

11h | BALLADA DE GEGANTS
Serà la Colla de Gegants de Lliçà d'Amunt qui farà el seu millor espectacle adaptat a l'època a la que ens traslladem. 

12h | TALLER DE TITELLES MEDIEVALS
La Companyia Teia Moner faran que els els nens i nenes puguin construir la seva pròpia titella de l'Edat Mitjana amb tècniques d'allò més medievals. La Companyia Teia Moner es dedica a fer espectacles i tallers amb titelles de tot tipus arreu de tota Catalunya.

18h | ESPECTACLE INFANTIL: EL GUINYOL - ARTUR I BLANCAFLOR
A càrrec de la Companyia Pengim-Penjam. EL GUINYOL és una història de Princeses, bruixes i granotes encantades. Malgrat que avui dia ens trobem a l'era de la comunicació via satèl·lit, la distància entre les persones és més gran. "El Guinyol" es un intent de recuperar aquesta proximitat tot explicant una història de l'època.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.