Dia mundial sense tabac

Ahir va ser 31 de maig, dia mundial contra el tabac i, com sempre, hem decidit commemorar-lo com cal. Cada any la Organització Mundial de la Salut (OMS) celebra aquest dia sense tabac, l'objectiu del qual és senyalar els riscos que suposa el consum de tabac per a la salut i fomentar polítiques reals de reducció del consum.

El dia mundial del tabac té el propòsit de fomentar un període de 24 hores d'abstinència de totes les maneres de consum de tabac al voltant de tot el món ja que és la segona causa mundial de mort.

Ahir a l'hora del pati de l'INS Lliçà, vam proposar un canvi als joves fumadors: els hi canviàvem la seva cigarreta per un dolç, i als no fumadors els proposàvem escriure una frase que donés suport als fumadors per deixar-ho. D'altra banda els companys del Projecte de prevenció de drogues de la Vall del Tenes (PPD) van mostrar als joves quins són els components del tabac i els seus efectes a la salut.


ENTRADES RELACIONADES | Vols deixar de fumar?

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.