Dissabte de Lliçanimàlia

Aquest dissabte arriba la festa dels animals a Lliçà d’Amunt, concretament al Pinar de la Riera. Una festa que promou el fet responsable de tenir animals de companyia a casa, cuidar-los i estimar-los. D’altra banda, tots els assistents que estiguin acompanyats de la seva mascota rebran un regal i, els que no tinguin microxip, un val per poder posar-li al preu de 15€.

A continuació et deixem l’horari de les principals activitats que ompliran el matí de dissabte.

   10h00  Exhibició d’agility a càrrec d’Agility Can Jané i iniciació a l’agility
   11h30  Passarel·la d’adopció de gossos abandonats. 
   12h00  Exhibició de gossos de la Guàrdia Civil.

Fa molts anys que l’Ajuntament està insistint en la necessitat de tenir les mascotes censades i en condicions adequades. Lliçà d’Amunt té uns índex molt elevat de gossos perduts, uns 150 cada any, dels quals menys de la meitat són recuperats pels seus propietaris. Això provoca patiment a aquests animals i també un problema greu a l’ajuntament que els ha de mantenir fins que algú els adopti. D’aquí va néixer la festa dels animals del nostre poble.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.