Aquest cap de setmana entrada gratuïta a la piscina!

Ara si que si: la Piscina Municipal de Lliçà d'Amunt obre temporada aquest cap de setmana del dissabte 18 i diumenge 19 de juny. I ho fa millor que mai: els dos dies amb entrada gratuïta per a tothom (fins a límit d'aforament)! L'horari d'entrada és des de les 11h del matí fins les 8h del vespre.

Afanya't o potser et quedes sense lloc!


La setmana passada vam informar de l'obertura de la piscina però per motius tècnics i de climatologia l'obertura de la piscina municipal d'estiu es va posposar fins a aquest cap de setmana.


Nits joves a la piscina
El Galliner obrirem la Piscina Municipal tots els divendres nit del mes de juliol per als joves de Lliçà d'Amunt. Trobaràs Inflables, cinema, tallers, i música en directe. Serà els divendres 1, 8, 15 i 22 de juliol en l'horari de 9h del vespre fins a la 1h de la matinada.

Els socis de l'Espai Jove El Galliner, abonats a la piscina i/o menors de 12 anys pagaran 1€ per l'entrada; i els no socis i adults 2€.


Abonaments
L'abonament a la Piscina Municipal es podrà fer des del 9 de maig fins al 29 de juliol al Pavelló d'Esports. L'horari és dilluns, dimecres i divendres de 8h a 22h i dimarts i dijous de 8h a 12h i de 15h a 22h.


DESCOMPTES
Només per empadronats a Lliçà d'Amunt:

Abonats membres de família nombrosa
1 membre abonat: 25% de descompte sobre la quota.
2 o més membres abonats: 50% de descompte sobre la quota.
(Per gaudir d'aquest descompte cal presentar el carnet de família nombrosa en vigor de cada membre abonat.)

Abonats membres d'una mateixa família
2 o més membres abonats: 25% de descompte a cadascun
sobre la quota corresponent.
(S'entén com a membres d'una mateixa família la unitat familiar formada per pare, mare i fills/es.)


MÉS INFORMACIÓ |  Regidoria d'Esports  |  Telèfon: 93 860 70 25

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.