FM: Les nits més joves

La Festa Major de Lliçà d’Amunt és plena d'actes culturals, per a nens, per a avis, etc. Però nosaltres busquem les activitats dedicades als joves, i en especial aquelles que són a la nit. El programa d'actes és molt llarg i durant el dia hi ha moltes a activitats, per això et destaquem aquelles nits que se't faran curtes i inoblidables.

CINEMA A LA FRESCA: ‘The tourist’
A partir de les 21h30 a l’Era de la Biblioteca de Ca l’Oliveres
Protagonitzada per Angelina Jolie y Johnny Depp, narra la història Frank, un turista americà que viatja a Itàlia per tractar de recuperar-se d'un fracàs amorós. Elise és una extraordinària dona que deliberadament es creua en el seu camí. Frank es deixa portar per l'atracció del romanç, però en poc temps ell i Elise es veuran embolicats en un remolí d'intriga i perill.

  ► +Info | Gènere: Acció, drama i thriller | 2010




CINEMA A LA FRESCA: ‘Robin Hood’
A partir de les 21h30 a l’Era de la Biblioteca de Ca l’Oliveres
En l'Anglaterra del segle XIII, Robin i la seva banda de lladres lluiten contra la corrupció en una petita ciutat, fins al punt d'enfrontar-se a la corona i canviar el repartiment de poder entre el rei i els seus súbdits.  En morir el rei, Robin torna a Nottingham, una ciutat aixafada pels impostos recaptats per un xèrif despòtic.

   ► +Info | Gènere: Acció i drama | 2010 | 148 minuts

CINEMA A LA FRESCA: ‘Torrente 4: Lethal Crisis’
A partir de les 21h30 a l’Era de la Biblioteca de Ca l’Oliveres
Dirigida per Santiago Segura. En aquest quart lliurament de l'èpica saga de Torrente, trobem al nostre heroi en una situació delicada. Després de diversos intents d'aconseguir portar una vida "digna", Torrente decideix acceptar el perillós "encàrrec" que li ofereix un vell conegut, això li portarà a enfrontar-se amb un dels moments mes crítics de la seva carrera.

+Info | Gènere: Acció i comèdia | 2011 | 93 minuts




SESSIÓ JOVE DE DJ
A partir de les 20h30 al Pinar de la riera.  
Els Dj residents a Lliçà d'Amunt i enviats directes des de l'Espai Jove El Galliner escalfaran l'ambient amb la millor música de discoteca. El dijous, la festa i la música comencen a les 8h30 del vespre! Amb Dj Susi, Dj Ulises Morales i Dj Razorbleist. Patrocinat per el Grup Zedis.

  ► Tota la informació sobre la Festa Flaixbac
CONCERT DE CANAL 69
A partir de les 22h al Pinar de la riera.  
Canal 69 és una banda de rock amb majúscules. Aquesta banda neix al 2006 i des de llavors no ha parat de tocar per tot el territori nacional. Amb dos àlbums publicats, despleguen un gran saber fer i recorren totes les vessants del rock, des del més meridional i stonià a sons molt actuals. Canal 69 és un gran banda, amb un grapat de grans músics i un directe brutal.

  ► Escolta les seves cançons



FESTA FLAIXBAC: VAPARIR TOUR
A partir de les 23h30 al Pinar de la riera.  
Carles Pérez, Roger Carandell i Andreu Presas, directes des de FESCAT- Ràdio Flaixbac, visiten la Festa Major de Lliçà d'Amunt per portar-nos la millor música de tots els temps i de l'actualitat per fer d'aquesta una nit inoblidable! Vols festa? Vols Tour Vaparir!

CONCERT DE BARRANKILLOS
A partir de les 23h30 al Pinar de la riera.  
LOS BARRANKILLOS són un grup nascut en 2006 dels carrers de Santa Coloma de Gramenet. Fills de la rumba urbana més canalla i mestissa. Els sis músics que componen la banda han aconseguit trobar un so contundent i un groove imparable capaç d'aixecar al públic en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Porten música tot terreny plena d'energia i bon rotllo, alegria i desimboltura en estat pur que no deixa indiferent ningú.

  ► Escolta les seves cançons
  ► Segueix-los al Facebook i a la seva pàgina web oficial


CONCERT DE DCALLAOS
Desprès del concert de Barranquillos al Pinar de la riera.
A la primavera de 2004 un grup d'amics decideixen ajuntar-se per crear un nou projecte musical. Aquest projecte neix de la necessitat dels seus components per expressar les seves inquietuds musicals, experimentar i créixer, mentre continua l'etern aprenentatge del llenguatge musical. Les seves influències musicals són molt àmplies, però hi ha un eix central que les uneix: el Flamenc.
SESSIÓ DE DJ
Després del concert de Dcallaos, per tancar la nit al Pinar de la riera.
Encara queda molta nit per davant, els Dj de Lliçà d'Amunt Dj Razorbleist i Dj Ulises Morales tancaran, a la matinada, aquesta nit de Festa Major amb la millor música.








Dissabte 10______________________________

LA JUGUESCA: ALEA JACTA EST
A partir de les 23h al Pinar de la riera.
"Una prova diferent. Vine, participa i que comenci l’espectacle!" Així descriuen els organitzadors aquesta prova que marcarà la nit de dissabte de Festa Major. Com sempre, les proves de la Juguesca són secretes per a les colles fins al moment de participar, per tant no s'ha fet public en què consistirà aquesta prova. Això si, serà tot un espectacle!

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.