Ja pots seguir-nos a Facebook: estrenem pàgina!

Sense cap dubte, la millor forma de no perdre't res del que passa al Galliner és sindicant-te als canals de RSS, però si no t'acaba de convèncer aquest sistema, ara estrenem una nova manera de seguir totes les  notícies: a la nostra pàgina oficial de Facebook.

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, a través de la Regidoria de Joventut, ha transformat el perfil d'usuari del Galliner a pàgina per fer-te més còmode l'accés i per complir la normativa de la xarxa social. A partir d'avui, automàticament, deixes de ser amic/a de l'Espai Jove el Galliner a ser admirador i agradar-te. Però no pateixis que tu no has de fer res, el canvi el fem nosaltres! Això si, si no ens segueixes encara a què esperes?

Des de la xarxa social més popular del món podràs rebre els enllaços a les publicacions i noticies més importats del Bloc del Galliner, de continguts exclusius, compartir un espai amb la resta de seguidors, etc. Tot això és millor que ho vagis veient dia dia i, sobre tot, comentant i afegint-hi la teva opinió.


Digues on ets

A partir d'ara també pots dir-li als teus amics que ets al Galliner mitjançant el Facebook Llocs (o Facebook Places) i compartint missatges afegint-hi on ets. Comparteix-ho per dir el que fas, qui és amb tu... per trobar amics que són a prop i convidar-los a l'Espai Jove. D'aquesta manera, entre tots, podem fer del Galliner un lloc de trobada entre les teves amistats i tu.


Comparteix
Creus que publiquem informació que pot interessar als teus amics? Si t'agrada un article i vols que el vegi les teves amistats a Facebook o a Twitter, no dubtis en compartir-lo. Ho pots fer des de la mateixa pàgina on es troba l'article, fent clic al botó de compartir 'Share' per Facebook i 'Tweet' si ho vols per Twitter, de la columna de la dreta de la pàgina.

SEGUEIX L'ESPAI JOVE EL GALLINER AL FACEBOOK!

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.