Setmana del terror: del 31 al 6 de Novembre

Avui és 30 d'octubre, Halloween, i com ja sabeu, al Galliner agafem qualsevol excusa per muntar-la ben grossa. Per això dediquem aquesta setmana al terror amb activitats, tallers, cinema i documentals relacionats amb la por.

Avui és un dia especial: La Nit de Bruixes, una festa que es celebra principalment als Estats Units. Es diu que aquesta nit la porta que separa el món dels vius i del Del Més Enllà s'obre i els esperits dels difunts viatgen als pobles on van viure. Si allà on van no se'ls recorda, els difunts es dediquen a turmentar i espantar als habitants de cada casa.

N'hi ha que creuen en els esperits, en El Més Enllà, que hi ha vida desprès de la mort, etc. i n'hi ha que no. Al Galliner hi ha cabuda per a tots, per això volem compartir amb vosaltres, tant a l'Espai Jove com al Bloc, un seguit d'activitats que ens faran tremolar i reflexionar sobre què hi ha desprès de la vida. Sense oblidar-nos del Túnel del Terror 2011.


Halloween
Les activitats típiques de Halloween són el famós truc o tracte i les festes de disfresses, a més de les fogueres, la visita de cases encantades, les bromes, la lectura d'històries de por i el visionat pel·lícules de terror.

Taller de fotos terrorífiques
Vine al Galliner i fes-te una sessió de fotos terrorífica. Tu poses la cara, deixes que te la maquillem i nosaltres posem la imaginació i la pintura. A partir de les 5h de la tarda. El taller és gratuït. Més informació.

Festiu de Tots Sants: l'Espai Jove estarà tancat
Tots Sants és una festa dedicada al record dels avantpassats. Aquesta festivitat és una de les més antigues en el món cristià. Normalment es fa una missa en honor als morts i, després, es realitza una visita al cementiri per dur flors als difunts i arreglar una mica la seva tomba.

Curt de terror
Al bloc del Galliner publicarem un curt, per escalfar motors, que no et deixarà dormir en tota la setmana!

Hi ha vida desprès de la vida?
Al Bloc del Galliner publicarem el documental “Vaig estar mort” que parla sobre experiències de gent que va estar morta durant uns minuts i expliquen la seva experiència al Més Enllà.

Pel·lícules que et faran tremolar
Al Bloc del Galliner et recomanarem una llista de pel·lícules actuals de terror.

Cinema de terror
Si no ets massa poruc o poruga vine al nostre cinema de terror. T'atreviràs a veure “Darkness”, la pel·lícula dirigida per Jaume Balagueró? A més, et convidem a berenar gratuïtament. L'activitat és recomanada per a majors de 16 anys.

Túnel de Terror 2011
No et pots perdre la Nit de Terror que t'hem preparat. A partir de les 5h de la tarda a l'Edifici Municipal Folch i Torres. T'atreviràs a entrar al nostre Hospital encantat? Si la resposta és no, no t'amoïnis, que hi haurà altres activitats fora. Més informació sobre el Túnel del Terror 2011.

  ► Segueix, també, totes les activitats a l'agenda

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.