Mai diguis tres cops “Bloody Mery”



SETMANA DEL TERROR 2011
Aquesta és una llegenda molt coneguda a internet i entre amics, segur que l'has sentit algun cop. O, com a mínim, el fragment en el qual et poses davant del mirall i dius tres vegades “Bloody Mery”, llavors una noia se t'apareix i et desfigura o t'assassina. Però la llegenda diu més del que sabem.

La llegenda de Bloody Mery diu que fa molts d'anys, la protagonista era malalta i finalment va morir. La seva família la va enterrar el dia següent al cementiri del poble. En els anys en els quals vivia Mary s'enterraven els cossos amb una espècie de corda que estava lligada, en la superfície, a una campaneta, ja que es coneixia el que era la catalèpsia, una malaltia que fa que el cos es quedi completament adormit com si la persona que la pateix estigués morta. Resulta que la dona no era morta, es va despertar i va tocar la campana però ningú la va escoltar.

Al matí següent els familiars van veure que la campana havia caigut a terra. Van desenterrar-la i van trobar a Bloody Mary sense ungles ja que aquestes estaven trencades i ensangonades en la part superior del taüt desprès d'haver intentat escapar d'aquell enterrament en vida. La protagonista va fer una maledicció abans de morir, i ara tots els que davant d'un mirall la cridin dient el seu nom tres vegades, moriran. Però abans d'això escoltaràs la campana que ningú va escoltar quan Bloody Mary va morir.  


PER QUÈ UN MIRALL?
En la cultura popular es creu que els miralls són portes a altres mons. Aquesta creença és a causa que els antics meso-americans tenien respecte a aquests objectes, creien que a més de predir el futur podrien comunicar-se amb els seus avantpassats, déus i l'altre món. Si ara considerem que Bloody Mary és un esperit, què millor forma de comunicar-nos amb ella que amb un mirall?

LA CATALÈPSIA
La catalèpsia és un estat biològic en el qual la persona queda immòbil, aparentment mort i sense signes vitals, quan en realitat es troba en un estat conscient, el qual pot al seu torn variar en intensitat: en certs casos l'individu es troba en un vague estat de consciència, mentre que en uns altres poden veure i escoltar a la perfecció tot el que succeeix al seu voltant.

En l'actualitat, abans de l'autòpsia hauria de passar un temps de 24 a 72 hores per a prevenir un soterrament prematur.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.