Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2011

La darrera setmana del mes de Desembre, els dies 28, 29 i 30, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament organitzem el Parc Infantil i Juvenil de Nadal. Un espai on els joves i nens de Lliçà d'Amunt podreu gaudir de diferents activitats que faran que aprofitis les teves vacances al màxim!

El parc estarà situat al Pavelló Municipal d'Esports del 28 al 30 de desembre en horari de tarda de 16h a 20h i les activitats són totalment gratuïtes.

Les activitats estan dividides en dos blocs i espais: El primer, situat a les oficines del pavelló i a l'exterior, estarà dirigit a joves (a partir de 12 anys) on hi haurà tallers de manualitats (creació de samarretes, xapes, etc), jocs i tornejos de Play i Wii en grup, jocs d'ordinador en xarxa, connexió a internet, circuit de Segway, zona de batalla de Paintball i un llarg etcètera d'activitats per garantir una tarda de diversió. I el segon bloc, situat a la pista del pavelló, és dirigit a nens (fins a 12 anys) i comptarà amb tallers creatius, inflables, tallers de manualitats, racó de maquillatge, circuit amb vehicles especials, Scalèxtric, tren infantil, etc.

   ► Segueix i apunta't a l'esdeveniment del Facebook Oficial!


Activitats d'Aventura
Per a joves de més de 12 anys. L'espai estarà situat a l'exterior del Pavelló.

PAINTBALL:
El Paintball és un joc d'estratègia en el s'enfrontes dos equips. Cada participant té una "pistola" d'aire comprès i, amb aquesta, ha d'intentar eliminar l'adversari disparant boles de pintura. Quan un participant queda tacat, automàticament està eliminat del joc.


CIRCUIT DE SEGWAY
El Segway és un petit vehicle de transport lleuger i individual eléctric i amb dues rodes. Per fer-lo funcionar, el "conductor" ha de balancellar-se cap endavant, endarrere i cap als costats per triar la direcció. El vehicle lleuger pot girar sobre si mateix.


Espai per a joves
Per a joves de més de 12 anys. L'espai estarà situat a les oficines del Pavelló (entrada per a porta principal)

ZONA D'ORDINADORS I CONNEXIÓ EN XARXA:
L'Espai Jove EL Galliner es trasllada, amb totes les seves activitats, a les oficines del Pavelló. Els ordinadors estaran connectats entre ells amb un joc de guerra de manera que els participants poden jugar entre ells. D'altra banda, també hi haurà connexió a internet.


TALLERS CREATIUS:
Al costat dels ordinadors s'habilitarà un espai en el que es faran diferents tallers de manualitats dirigit a joves d'apartir de 12 anys. Els tallers poden ser, per exemple, de Fimo, bijuteria, xapes personalitzades, decoupage, i un llarg etcètera.


TORNEJOS DE PLAY I WII:
Demostra que ets el millor i passa una bona estona jugant amb els teus amics i d'altres joves a diferents jocs en grup de Wii i Play. També hi haurà tornejos en els que se li donarà premi al guanyador. Així que si ets el millor, vine i guanya!


Zona per a petits i grans
Nens fins a 12 anys. L'espai estarà situat a l'interior del Pavelló i hi haurà monitors de lleure a cada activitat.

INFLABLES:
Els més menuts podran passar-s'ho d'allò més bé amb un seguit d'inflables gegants, amb forma de castell, tobogans gegants, dracs, etc. En els que podran jugar, saltar, córrer...


TRENET INFANTIL:
El trenet infantil s'estrena aquest any al Parc de Nadal. Els nens i nenes podran pujar-s'hi per fer unes voltes com si fos un tren de veritat. Dirigit a infants.


TALLERS DE MANUALITATS:
Als tallers de manualitats els nens i nenes podran fer decoració nadalenca, pintar, fer figures amb fang o plastilina... I un infinit de possibilitats amb un sol limit: la seva pròpia imaginació.



RACÓ DE MAQUILLATGE:
Als nens els hi encanta disfressar-se. Al parc els hi donem la possibilitat de pintar-se la cara com vulguin. Pot ser un personatge, pot ser artístic, cares d'animals, etc.


CIRCUIT DE VEHICLES ESPECIALS:
Aquest anys s'estrenen els vehicles a pedals al Parc de Nadal. Els nens, d'apartir de 10 anys, podran fer carreres a un circuit amb aquests vehicles especials que funcionen a pedals.


SCALÈXTRIC:
L'Scalèxtric és un joc que no deixa de repetir-se any rere any a la Carta dels Reis de tots els nens. Els petits (d'apartir de 8 anys) podran demostrar que són els millors guanyant a aquest joc tan popular de carreres.


   ► Segueix i apunta't a l'esdeveniment del Facebook Oficial!



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.