Soundaulia: el 1r festival de música de Santa Eulàlia

Aquest divendres 9 de desembre s'estrena per primera vegada el festival Soundaulalia de Santa Eulàlia de Ronçana amb un concert de tres grups de la zona.

La festa de la música del poble veí, organitzada per l'Assemblea Jove i el Punt Jove, serà el dissabte dia 9 a partir de les 22h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia. 
La primera actuació serà a les 22h amb el grup de rock de degeneració espontània "La Puta i la Ramoneta"; seguidament, a les 23h15, començarà l'ambient de reggae amb el popular "Roe Delgado" i la banda "Wild Style" que, a més a més de reggae, passaran per varis estils com Hip-Hop, Dancehall, entre d'altres; i, finalment, a les 24h45 actuarà el grup de rumba "Rumb Al Bar".

L'entrada té un preu de només 3€ i hi haurà servei de barra de bar.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.