Ja és Nadal a Lliçà d'Amunt

És Nadal, arriben les vacances i l'Ajuntament ens ha preparat, tant a grans, petits i joves, una programació festiva perquè puguem gaudir d'aquestes festes com es mereixen.

Fira de Nadal
La programació de Nadal 2011-1012 comença per als joves aquest cap de setmana amb la XII Fira de Nadal. Has de comprar el regal al teu amic invisible? Passa't per aquesta fira de venda de productes artesans, on també hi haurà tastets gastronòmics (per berenar de franc!), el Tió més divertit del món per als més petits, Cantada de Nadales, etc.

Quinto de Nadal
Saltem directament al diumenge 25 de desembre per que el Grup d'Esplai torna a organitzar el Quinto de Nadal, un joc molt semblant al "bingo" en el qual tothom tindrà premi però no és metàl·lic sinó material (com regals, lots, etc.). Serà a partir de les 18h30 a l'Ateneu l'Aliança.

Ara si que si, l'activitat més jove d'aquestes festes, la nostra activitat: el Parc Infantil i Juvenil de Nadal. Un espai d'activitats per a nens i joves on hi haurà una pista de paintball, un circuit de seegway i un altre de cars amb pedals, tallers, inflables, escalada, etc. Serà al Pavelló Muncipal d'Esports el dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de desembre en horari de 16h a 20h. MÉS INFORMACIÓ

Cavalcada de Reis
El dijous 5 de gener arribarà la Gran Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient que aquest any començarà a la Biblioteca de Ca l’Oliveres. Un cop acabada la cavalcada, els nens i nenes podran saludar personalment Ses Majestats i rebre un petit obsequi de mans seves al Pavelló Municipal d’Esports.

EL RECORREGUT:
A) 19h00 SORTIDA DE LA COMITIVA REIAL: Biblioteca Ca l'Oliveres.
B) 19h15 PRIMER PUNT DE TROBADA: Plaça Catalunya
C) 19h30 SEGON PUNT DE TROBADA: Carrer de l'Aliança
D) 19h45 TERCER PUNT DE TROBADA: Carrer Anselm Clavé (davant de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt) on es farà el lliurament de l'estel, la clau i el cor per part de l'Alcalde.
E) 20h00 SALUTACIÓ A S.M ELS REIS MAGS D'ORIENT: Pavelló d'Esports. Les portes del Pavelló s'obriran uns minuts abans de l'arribada de Ses Majestats.Concert de Els Catarres
Com a punt i final a aquestes festes, el dissabte 7 de gener es celebrarà la XXIX Trobada de Corals de la Vall del Tenes (a les 18 h, a l'Església de Sant Julià) i amb un concert del grup musical Els Catarres, a les 23 h, a l'Ateneu l'Aliança, organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Ateneu L'Aliança. El concert està inclòs dins del cicle MUDA’T. MÉS INFORMACIÓ


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.