Torna la 'Santaka Party' a Santa Eulàlia

El dissabte 31 de març, desprès de l'èxit de la primera proposta, arriba la segona part de la festa més jove de Santa Eulàlia de Ronçana, la 'Santaka Party' amb la "Festa del semàfor".

L'activitat és organitzada per joves del mateix municipi, amb la col·laboració del Punt Jove, amb l'objectiu d'aconseguir diners pel seu viatge de final de curs a Santiago de Compostela.

  ► Apunta't a l'esdeveniment oficial del Facebook


Es celebrarà al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica (Santa Eulàlia) i es divideix en dues parts: de 17h a 20h30 serà la dedicada als joves d'entre 11 i 14 anys, i a partir de les 21h per als majors de 14 anys. Hi haurà el Dj Isangui, barra de bar, fotògrafs i un petit berenar per a tots els assistents.

L'entrada, que es port comprar anticipadament a l'Institut La Vall del Tenes o al Punt Jove, tindrà un cost de 5€ que inclou el berenar/sopar i una consumició. Aquest cop també es vendran entrades a taquilla el mateix dia amb un preu de 6€.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.