DJ com a professió

Ara ser titulat com a DJ és una realitat per a tots aquells que decideixin cursar el nou títol de Formació Professional (FP) que ha aprovat el Gobern d'Espanya el passat divendres.

El nom exacte de la titulació en Formació Professional de Grau Mig és Técnic en Vídeo Disc-jockey i So.


Els estudiants que es decideixin a estudiar per ser DJ i es matriculin aprendran a realitzar sessions d'animació musical i visual en directe i a executar la captació, barreja directa, gravació i reproducció de so en tot tipus de projectes sonors: discoteques, etc.

Fins ara la "carrera" de Dj Professional i Productor estava composada per 3 cursos professionals no oferts per la Generalitat, sinó per escoles de formació privades. Aquests cursos són el de Dj Professional Nivell 1, Dj Professional Nivell 3 i Especialització de Dj Productor. La seva durada és d'un any lectiu, tal i com informa Educaweb.com.


INFORMACIÓ |  Diari Público

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.