Tardes Joves: del 16 al 22 d'abril

Cansat sempre de fer les mateixes coses? Ja no saps què fer amb els teus amics? Surt de casa i vine al Galliner a passar una bona estona fent diferents tallers i activitats. Aquesta setmana es presenta així:

DILLUNS 9
Taller de còctels: Vine a fer un taller de còctels sense alcohol. Realitzarem San Francisco, Pitufo, Tropical... i qui sap, potser surten creacions noves! A les 17.30h. Activitat gratuïta.

Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho!

Assessoria laboral per a joves: Busques feina? Vols millorar o fer-te un currículum? Tens dubtes sobre el món laboral? Si necessites una assessoria personalitzada, vine al Galliner i el nostre assessor del SEOVT t'ajudarà. De 17h a 20h. Demana cita prèvia al Galliner, per telèfon al 96 860 70 01 o vía correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat. +Informació

Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho!  

Taller de decoració en miniatura: T'agradaria un món en miniatura? En aquest taller aprendràs a fer pa i dolços en petit, que després podràs fer servir com a pins de la nevera, per penjar al mòbil, per posar notes... A les 17.30h. Activitat gratuïta.

I[és]Música al Gra: A l'escenari de l'Equipament Juvenil el Gra de Granollers, concert dels grups joves i amateurs DEATH BLOSSOM i UPRISING, A partir de les 19h. Gratuït. +Informació

Concert de 'Le Petit Ramon' i 'Surfing Sirles': A l'escenari de la sala de concerts Nau B1 de Roca Umbert: Fàbrica de les Arts de Granollers. A partir de les 23h. Preu 8 Euros. +Informació



II Trailwalker Solidari Music Festival: A les 22 h, al Teatre Can Butjosa, amb l’actuació dels grups D-Last Hangover, The Benzer’s, Blues Mafia i Es Saligardos. A benefici d’Intermon-Oxfam per a la construcció de pous d’aigua a l’Àfrica.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.