Comença el període d'inscripció a les 24 Hores de resistència en ciclomotor

El Grup 24h va obrir el passat 25 de juny les inscripcions a les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes. Desprès de 33 edicions, les 24H es consoliden com una de les festes del motor més importants de Catalunya amb la participació d'equips i pilots internacionals i amb gran afluència de participació i públic.

Aquest any es celebrarà, com sempre, com a jornada d'escalfament de la Festa Major de Lliçà d'Amunt, el cap de setmana de l'1 i 2 de setembre.

El període d'inscripció compta amb dos etapes: l'anticipada i la convencional:
L'inscripció anticipada fa que els equips puguin tenir un descompte econòmic a l'hora de fer el pagament per apuntar-se a la cursa. El preu de l'inscripció anticipada, que va del 25 de juny de 2012 fins al 13 de juliol de 2012 a les 18h, és de 420€.
Un cop finalitzat el període d'inscripcions anticipades, les inscripcions convencionals continuaran obertes amb un preu per equip de 485€. El període d'inscripcions finalitzarà el 17 d'agost de 2012 a les 18h

Les inscripcions, tant anticipades com convencionals, es pot fer des del web oficial del Grup 24 Hores o des de la direcció de correu: inscripcions@24hores.cat.


INFORMACIÓ | Grup 20 Hores  |  Inscripció | Facebook Oficial | Twitter

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.