Competicions '3HDV' i '3HBTT' aquest cap de setmana a Santa Eulàlia

Santa Eulàlia de Ronçana celebrarà, aquest cap de setmana, les '3 Hores de Resistència Derbi Variant (3HDV)' per quart any consecutiu. Una cursa en moto a casa i pels de casa.

El proper diumenge 8 de juliol, als camps del costat de l'IES La Vall del Tenes, es realitzarà la prova de resistència amb uns ciclomotors mítics per una generació de joves del municipi veí.

La jornada començarà a les 8h del matí amb l'arribada dels equips, verificacions, entrenaments, etc. Però no serà fins les 11h que començarà la cursa, fins les 14h que hi haurà l'entrega de premis.

Seran més de 50 equips els que participaran a la cursa amb l'objectiu de tenir una festa pròpia del motor de la qual gaudir com una cursa esportiva popular, fugint de models competitius i, simplement, un dia per passar-ho bé i poder donar gas!

3HBTT 2012
Però això no és tot, el dia d'abans, el dissabte 7 de juliol, es celebrarà la cursa "germana" de les 3HRDV, les '3 Hores de Resistència en BTT (3HBTT)' al mateix circuit (ampliat) i nocturna! Tal i com diu el nom, la cursa serà en bicilceta, en BTT a partir de les 20h del vespre.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.