Festa Major de Lliçà d'Amunt 2012: Fes-la Jove!

Aquest matí l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt  ha presentat la Festa Major 2012 que començarà l'1 de setembre i acabarà el dimarts 11. 10 dies de FM, què més podem demanar? Des de El Galliner us expliquem la part més jove d'enguany.

Com sempre, abans de començar s'ha d'escalfar. Per això els dies previs a la Festa Major és la Jornada d'escalfament amb les 24 HORES INTERNACIONALS DE RESISTÈNCIA EN CICLOMOTOR DE LA VALL DEL TENES. Els dies 1 i 2 de setembre a part de la festa del motor, podrem gaudir de diferents activitats complementaries a la zona del Pinar de la Riera.

Per seguir, sense capficar-nos de fons i fent que el cos s'acostumi de mica en mica a tanta festa, el dilluns 3, dimarts 4 i dimecres 5 i dijous 6 hi haurà les proves globals de La Juguesca anomenades "Der var engang en Juguesca".

Ara si podem fer de l'Espai Barraques, que a partir d'ara l'anomenarem "Embarraca't", casa nostra: el divendres 7 s'obre aquest espai on hi serà el bar, la bona música, els concerts, els artistes, els Dj, etc. fins el darrer dia de Festa Major. El primer dia de festa a la nit serà de la mà del Dj Johan Luna, a les 21h; el concert del grup musical que repeteix per segon any consecutiu, Canal 69, a les 22h30; i a partir de la 1h de la matinada, el més esperat, la Festa Flaixbac 2012 que celebrarà els 20 anys de Flaix FM a Lliçà d'Amunt.

Dissabte arriba, a partir de les 21h, a l'Embarraca't la nit més jove, la nostra nit, amb el concurs de talents "Factor Jove" i concerts dels grups joves que s'inicien en el món de la música Marge d'Error i Bad Students, el concert dels catalans De Cara a La Pared i un gran festival Techno i House de la ma de Sergio Burgos, Dj de Matinée Group. I per tancar la nit, el nostre Dj resident, Ulises Morales.

Diumenge dia 9 ballarem i saltarem amb el concert de versions de La Banda del Coche Rojo i la música del moment amb els DJ Lliçanencs Marc Grau i Jordi Soley. Però no et pensis que això és tot, aquí no acaba la festa! Dilluns 10 podrem gaudir del concert de Moby Dick i la segona part de la sessió dels Dj Marc Grau i Jordi Soley.

Dimarts 11 i darrer dia de FM, a les 11h del matí es celebrarà la Cinquena Baixada de Carretons i, a la nit, el veredicte de La Juguesca tancarà la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2012.

No podem oblidar les activitats de La Juguesca d'aquest any que omplen el programa amb activitats més originals i rebuscades que enfrontaran els Concos amb els Can t'implora, els Bisky, els Skando i els Sporting l'Olla; les cinc colles de Festa Major.

   ► Apunta't a la FM de Lliçà d'Amunt al Facebook


INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt  |  Programa d'activitats

2 comentaris:

  1. on esta l'espai barraques ?

    ResponElimina
  2. L'Espai Barraques és el que ara anomenem "l'Embarraca't" i està situat al Pinar de la Riera de Lliçà d'Amunt (entre l’Av. Paisos Catalans i el c/ Bosc de la Riera).

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.