El Dj Sergio Burgos punxarà la nit de dissabte de FM

El deejay Sergio Burgos, més conegut com a Sergio B, amenitzarà la nit de dissabte 8 de Festa Major de Lliçà d'Amunt 2012 amb la millor música House i Techous del moment.
El Dj de capçalera de Matinée Group punxarà desprès del concert del grup De Cara a la Pared al nou espai: l'Embarraca't.

NOTA: Per motius aliens a l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, s'ha hagut de suspendre l'actuació del Dj Sergio Burgos prevista per aquesta nit a l'espai Embarraca't de Festa Major. Hi actuaran altres Dj en el seu lloc.


La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza aquesta segona nit de Festa Major que començarà a les 21h amb el concurs de talents 'Factor Jove' on podrem veure el millor dels joves artistes del municipi. Tot seguit, a les 23h el concert dels grups de música joves Marge d'Error i Bad Students; el concert de els catalans De Cara a la Pared i desprès la millor musica de la ma del popular Dj Sergio B.


Qui és Sergio Burgos
Amb 28 anys és un dels Dj de capçalera del conegut grup Matinée i resident a la Discoteca Atlàntida de Sitges on porta més de 6 anys. El seu estil contundent viatja des del House més vocal arribant al Techouse més elegant. Amb les seves barreges fa ballar a tota classe de públic. 

Als 21 anys va participar en les Matinée party de l'Space d'Eivissa convertint-se en el Dj més jove en tenir un set. Des de llavors les seves residències han estat en els clubs: la Madame, Dmix, Dclub Row 14, Café Olé, Café Matinée, Space Zurich, Lolly Pop, Extra Rich sundays, Souvenir, Club Risco, Club Loop Zurich, Club Onoff, Mascotte Zurich,etc.

Sergio B ha compartir cartell amb molts dels millors DJs del món com són Erik Morillo, Kurd Maverick, Edu Imbernon, Uner, Mar-t, Mendo,Todd Terry, David Tort, Taito Tikaro, J Louis i els seus companys de Matiné Group, entre d'altres.

   ► MySpace oficial de Dj Sergio B


INFO FM |  Programa d'activitats  |  Esdeveniment oficial FM  |  Noticies

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.