Torna la Festa Flaixbac a la FM de Lliçà d’Amunt 2012

El divendres 7 de setembre el Vaparir Tour fa parada a la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2012. Carles Pérez, Andreu Presas i Roger Carandell portaran la millor música de tots els temps a aquest gran xou gratuït de Ràdio Flaixbac que començarà a partir de la 1h de la matinada a l'Embarraca't del Pinar de la Riera (entre l’Av. Paisos Catalans i el c/ Bosc de la Riera).

Els Dj de Ràdio Flaixbac ens oferiran la seva festa desprès de l'actuació del Dj Johan Luna (a les 9h del vespre)  i el concert, dels que també repeteixen un any més a la Festa Major, el grup de música Canal 69 (a les 22h30). I a continuació, a partir de la 1h, arriba el més esperat: la Festa Flaixbac: Tour Vaparir!

El Vaparir Tour és un Festival Itinerant que setmana rere setmana visiten una vila diferent de les terres catalanes. Organitzat per Fescat - Ràdio Flaixbac, ens portaran música disco amb un gran xou, amb clàssics del nostre temps i totes les novetats mundials, que comptarà amb la participació d'alguns dels seus Dj de més renom: Carles Pérez, Andreu Presas i Roger Carandell.

I dissabte 8 no et perdis la sessió del Dj de capçalera del Matinée Group: Sergio B a l'espai Embarraca't de Festa Major.+Informació

Vols festa? Vols Tour Vaparir!


Els Dj de la Festa Flaixbac
Carles Pérez va començar la seva trajectòria flaixera a l'emissora Flaix FM, pionera en la promoció de música dance al nostre país i alhora dotada d'un regust català i jove que la fan diferent de tota la competència, factor que possiblement explica el seu èxit. Ara en Carles dirigeix ‘El marí i la mare que el va parir’, el programa despertador de Ràdio Flaixbac, l’emissora germana de Flaix FM. De 6h a 10h del matí.

L'Andreu Presas és locutor de Ràdio Flaixbac des del 2006 i se'l pot sentir els dissabtes de 10h del matí a 3h de la tarda i els diumenges de 9h a 3h. I al Roger Carandell el podem escoltar, també a Ràdio Flaixbac, de dilluns a divendres de 10h de la nit a 1h de la matinada a la “Llista negra”.


INFO FM |  Programa d'activitats  |  Esdeveniment al Facebook

3 comentaris:

  1. En el programa de la festa major diu que la festa Flaixbac comença a la 01.00h, i aqui posa que comença a les 23.30h, coom s'enten això??

    ResponElimina
  2. Ha estat un error Marta, ja està modificat. Moltes gràcies!

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.