FM 2012: Les nits més joves

La Festa Major de Lliçà d'Amunt és plena d'actes culturals, per a nens, per a avis, etc. Però nosaltres busquem les activitats dedicades als joves, i en especial aquelles que són a la nit. El programa d'actes és molt llarg i durant el dia hi ha moltes a activitats, per això et destaquem aquelles nits que se't faran curtes i inoblidables.

Divendres 7___________________________________________

SESSIÓ DEL DJ JOHAN LUNA
A partir de les 21h al Pinar de la Riera: Embarraca't
Johan Luna és un Dj professional titulat per l'Acadèmia Oficial de Dj's de Club de Barcelona. Ciutadà de Riells del Fai, ha punxat en moltes discoteques del territori català i aquest any arriba a la Festa Major de la mà de la colla de La Juguesca els Can t'implora.
CONCERT DE CANAL 69
A partir de les 22h al Pinar de la riera: Embarraca't
Canal 69 és una banda de rock amb majúscules. Aquesta banda neix al 2006 i des de llavors no ha parat de tocar per tot el territori nacional. Amb dos àlbums publicats, despleguen un gran saber fer i recorren totes les vessants del rock, des del més meridional i stonià a sons molt actuals. Repeteixen a la FM de Lliçà d'Amunt per segon any consecutiu.

Escolta les seves cançons



FESTA FLAIXBAC: VAPARIR TOUR
A partir de la 1h de la matinada a l'Embarraca't
Carles Pérez, Roger Carandell i Andreu Presas, directes des de FESCAT- Ràdio Flaixbac, visiten la Festa Major de Lliçà d'Amunt per portar-nos la millor música de tots els temps i de l'actualitat per fer d'aquesta una nit inoblidable! Vols festa? Vols Tour Vaparir!

Tota la informació sobre la Festa Flaixbac




Dissabte 8___________________________________________

CONCURS DE TALENTS 'FACTOR JOVE' [ANUL·LAT]
A partir de les 21h al Pinar de la Riera: Embarraca't
Mostra la teva habilitat cantant, ballant, fent malabars... Consulta les bases al web de l'Ajuntament o al bloc d'El Galliner, si vols participar com a artista i emportar-te els 150 euros de premi. Si no, vine com a públic a animar els artistes i passar-t'ho d'allò més bé amb les actuacions.

NOTA: L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt s'ha vist obligat a anul·lar el concurs Factor Jove per falta de participació. El concurs de talents passarà a ser en format espectacle que es durà a terme a partir de les 22h a l'Embarraca't.

 ► Tota la informació sobre el Factor Jove


CONCERT DE 'MARGE D'ERROR' + 'BAD STUDENTS'
A partir de les 23h al Pinar de la Riera: Embarraca't
Aquest any l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt vol oferir la possibilitat de donar-se a conèixer a nous grups de música jove del territori. Marge d'Error és grup  Pop Punk en català  de 4 joves de la ciutat de Girona. Bad Students és un grup de  Rock i Punk que va néixer al Prat de Llobregat a partir de 5 amics i músics estudiants d'Arts escèniques.

Escolta les cançons de Marge d'Error
Escolta les cançons de Bad Students

CONCERT DE 'DE CARA A LA PARED'
A continuació dels concerts joves a l'Embarraca't
El grup de rock que va néixer a Santa Eulàlia de Ronçana fa parada a la Festa Major de Lliçà d'Amunt per oferir un dels seus millors concerts d'aquesta nova i estrenada gira amb nous membres. Segons diuen ha recuperat el so i l'esperit dels primers discos. Després d'uns anys on no s'havia parat de fer concerts i de gravar discos, un descans per renovar repertori.

 ► Escolta les seves cançons


SESSIÓ DEL DJ SERGIO B [ANUL·LAT]
A continuació de 'De Cara a la Pared' a l'Embarraca't
Sergio Burgos és un dels Dj de capçalera del Grup Matineé i resident a la Discoteca Atlàntida de Sitges. Oferirà una sessió de música House i Techouse en la nit més jove de la Festa Major. Amb ell no podràs de ballar fins que surti el sol! T'agrada la festa? No pots faltar la nit de dissabte!

NOTA: Per motius aliens a l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, s'ha hagut de suspendre l'actuació del Dj Sergio Burgos prevista per aquesta nit a l'espai Embarraca't de Festa Major. Hi actuaran altres Dj en el seu lloc.

 ► Tota la informació sobre el Dj Sergio B


SESSIÓ DEL DJ ULISES MORALES
A continuació dels concerts joves a l'Embarraca't
Encara queda molta nit per davant, el Dj resident de l'Espai Jove El Galliner i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, Ulises Morales tancarà, a la matinada, aquesta nit jove de Festa Major amb la millor música del moment.

 ► Coneix al Dj Ulises Morales





Diumenge 9___________________________________________

CONCERT DE 'LA BANDA DEL COCHE ROJO'
A partir de les 12h de la nit a l'Embarraca't
Concert de versions. Els has vist bé? Aquests 5 paios porten més de 10 anys recorrent el país de punta a punta i animant revetlles i Festes Majors amb un còctel explosiu de música, espectacle i parides de tot tipus. Com és lògic, prefereixen amagar la seva veritable identitat darrera dels seus personatges: el Sr. president, el Doctor, el Trempat, el Lo Basco i Clic.

 ► Escolta les seves cançons


SESSIÓ DELS DJ MARC GRAU I JORDI SOLEY
A continuació del concert al Pinar de la Riera: Embarraca't
Els Dj més joves de Lliçà d'Amunt punxaran la millor música del moment desprès del concert del grup de versions 'La Banda del Coche Rojo'. Jordi Soley i Marc Grau et faran ballar fins que no puguis més. Podràs resistir tota la nit? Ens ho posaran força difícil.






Dilluns 10___________________________________________

CONCERT DE 'MOBY DICK'
A partir de les 12h de la nit a l'Embarraca't
Grup musical dirigit a esperits joves, corpore sano (o no), ments perverses, amants de la disbauxa, del rock, del pop, del punk, del heavy, de la Sra. Maria, a gent del món (d'aquest o un altre) i a tot tipus de gent amb ganes de passar-s'ho molt bé, amb la millor música dels últims temps.

 ► Escolta les seves cançons



SESSIÓ DELS DJ MARC GRAU I JORDI SOLEY
A continuació del concert al Pinar de la Riera: Embarraca't
Els Dj més joves de Lliçà d'Amunt amenitzaran la darrera nit de Festa Major amb la millor música del moment. Jordi Soley i Marc Grau tancaran tota una setmana plena de festa, alegria i bons moments. Canta, salta i balla amb la seva música, que la festa ja s'acaba!






 INFO FM |  Programa d'activitats  |  Esdeveniment oficial FM  |  Noticies

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.