Modificacions al programa d'activitats de les Nits Joves

Tal i com podeu veure al Programa d'Activitats de la Festa Major, aquesta nit (dissabte dia 8) hi havien programats un seguit d'actes joves a l'espai Embarraca't.
El concurs de talents Factor Jove i l'actuació del Dj Sergio B han patit unes petites variacions que us detallem a continuació:


EL CONCURS FACTOR JOVE PASSA A SER EXHIBICIÓ
El concurs de talents Factor Jove organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament programat per les 9h del vespre ha estat anul·lat per manca de participació. Un cop tancat el període d'inscripció, no hi havia suficients participants com per fer el concurs tal i com s'havia pensat, per aquest motiu la organització ha decidit canviar-lo de format i transformar-lo en una exhibició dels grups participants. Aquesta serà a les 22h a l'Embarraca't (Pinar de la Riera).

LA SESSIÓ DEL DJ SERGIO B QUEDA ANUL·LADA
Per motius aliens a l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, s'ha hagut de suspendre l'espectacle del Dj Sergio Burgos i no podrà punxar aquesta nit de Festa Major tal i com estava programat. En el seu lloc l'organització posarà altres Dj que punxaran en substitució del Sergio Burgos.

El programa per a la nit de dissabte 8 de setembre queda, per tant, de la següent manera:

   22h00  Exhibició Factor Jove
   22h00  La Juguesca: Zonar Lliçà (Biblioteca Ca l'Oliveres)
   23h00  Concert dels grups joves Bad Students i Marge d'error
   00h30  Concert dels De Cara a la Pared
   02h00  Sessió de Dj amb la millor música
   03h00  Sessió del Dj Ulises Morales
   Aquesta és una aproximació de l'horari i pot patir variacions

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.