Increible resposta d'un music al seu fan

Aquesta és la història de Tommy Torres, un popular cantant llatinoamericà i un dels seus fans. Tommy és músic i compositor que ha escrit per a populars cantants espanyols. I, segons demostra, és una persona que ho dona tot pels seus fans. En definitiva un gran de la música llatinoamericana.


Tommy va rebre un correu (bé, realment 2) d'un dels seus fans, demanant ajuda amb una noia ja que ell no sap com dir-li que està bojament enamorat d'ella. Aquesta és la imatge que va compartir el cantant al seu twitter:


Fins a aquí tot normal… T'imagines quantes cartes, tweets, mails, reben els músics reconeguts cada dia? Però Tommy va decidir anar un pas enllà, i aquesta va ser la resposta que li va donar al seu fan:

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.