2n Festival de Cutremetratges a Santa Eulàlia

Per segon any consecutiu, el Servei de Joventut de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a través de l'Assemblea Jove, organitza el Festival de Cutremetratges. Un festival que pretén ser una plataforma per difondre la cultura cutre, que segons afirmen, al cap i a la fi no deixa de ser cultura. Els conceptes cool o guai han estat impostant les seves regles a tort i a dret i ara és hora de reivindicar la cultura cutre.

Per poder participar has de fer un curtmetratge cutre que expliqui una petita història en menys de 6 minuts. Un cop fet i editat, l'has d'enviar al Punt Jove, a la Biblioteca Joan Ruiz i Calonja del mateix municipi o al Casal Popular L'Arrencada abans del 9 de novembre.

Els premis, que fins al moment són desconeguts, estan dividits en tres categories: Categoria Individual, Categoria de Grup d'Amics i Categoria d'Entitats. El guanyador es farà públic, desprès de la visualització de tots els curts participants, el divendres 16 de novembre a la Biblioteca  Joan Ruiz i Calonge de Santa Eulàlia.

Consulta les bases del concurs per participar i informa't al web oficial: www.cutremetratges.com.


ORGANITZA | Canal SET | L'Arrencada | Punt Jove

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.