El nou Espai Jove El Galliner ja és aquí

El dimarts 27 de novembre l'Espai Jove El Galliner es muda a la planta baixa de l'edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres (Carrer Castelló de la Plana, 11). El nou espai obrirà les seves portes a partir de les 16h amb els mateixos tallers, dinamitzadors, i amb l'objectiu de continuar sent el lloc de trobada dels joves i un Punt d'Informació potenciat amb el recurs de poder comptar amb la biblioteca on es puguin resoldre dubtes i informar sobre qualsevol tema.

Situat a l'ala dreta de la planta baixa de la Biblioteca Ca l'Oliveres, comptarà amb un nou i modern mobiliari, un lloc específic per fer tallers i manualitats; ordinadors amb totes les prestacions necessàries; una pantalla de televisió gran on es podrà jugar a la Wii i la nova Play Station 3; un punt de trobada amb butaques on petar la xarrada o veure audiovisuals i pel·lícules; xarxa wifi disponible; i un llarg etcètera de prestacions.

També podrem disposar de l'era del pati de l'edifici per fer activitats i tallers a l'aire lliure; i la Sala d'Actes que obre moltes possibilitats de creació d'activitats com xerrades, exposicions, cinefòrums, tallers... i altres dinàmiques noves que es puguin desenvolupar.

En definitiva, el mateix Galliner de sempre ha fet un salt tecnològic, ja som al 2012 i el Galliner per força havia de fer aquest desenvolupament i obrir les seves mires a tot el jovent de Lliçà d'Amunt, amb aquest nou format, amb els serveis i activitats que ja funcionaven, però en un equipament nou. I, sobretot, amb idees innovadores i energies renovades! Així que no t'ho pensis més, t'esperem el 27 de novembre al nou Espai Jove El Galliner.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.