Vine al Galliner i ajuda'ns a muntar la teva festa

Com ja saps, estem a punt de canviar d'equipament: El Galliner deixa l'edifici actual situat al Recinte Municipal dels Galliners per anar a l'edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres. Hem pensat que, com què aquest canvi és prou important ja que comportarà moltes coses noves i positives, estaria bé fer una festa d'inauguració del Nou Galliner.

La festa d'inauguració serà, si així ho decidim entre tots, un dissabte a la tarda-nit. La Regidoria de Joventut té moltes idees, però aquesta festa és teva i volem que ens ajudis a muntar-la. Com t'agradaria que fos la festa d'inauguració? Què no pot faltar? Què hem de fer? Vine aquesta setmana al Galliner (el de sempre) i participa. Només cal que portis una idea!

Pots fer-nos arribar les teves propostes, ho pots fer a partir de la setmana vinent al Nou Galliner de 16h a 20h; mitjançant el Facebook, el correu electrònic elgalliner@llicamunt.cat o per telèfon al 93 860 70 01.

D'altra banda, el tallers i activitats programades per aquesta setmana i la següent no es duran a terme perquè el Galliner romandrà tancat fins el dilluns 26. Els tallers ja programats, com el de gorres, es realitzaran al mes de Desembre un cop estiguem instal·lats al nou Espai Jove.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.