Ahir es va estrenar "Cobertes", l'exposició més jove de Lliçà d'Amunt

Ahir es va celebrar la inauguració de l'exposició Cobertes, dels alumnes de Visual i Plàstica de l'INS Lliçà, a la Biblioteca Ca l'Oliveres. Una mostra d'art original per dues bandes: les creacions artístiques són en forma de decoració de carpetes i l'exposició com si d'una pluja de cobertes es tractés entre les escales de l'antiga masia.

Les obres han estat creades amb l'enginy creatiu de la personalització d'un suport quotidià: una carpeta escolar decorada amb material de rebuig per tal de transformar-la en un objecte entranyable a preservar més enllà de l'ús en l'àmbit acadèmic.

A part de l'exposició central a les escales de la Biblioteca, també hi ha, a la segona planta, la selecció de les millors fotografies sobre les carpetes que no apareixen exposades. Els alumnes de l'Institut també han editat un catàleg amb imatges de totes les cobertes que, amb els beneficis de la seva venda, ajudaran a l'ONG Children Of Africa.

COBERTES (24)COBERTES (23)COBERTES (21)COBERTES (20)COBERTES (18)COBERTES (14)COBERTES (11)COBERTES (10)COBERTES (9)COBERTES (8)COBERTES (7)COBERTES (6)COBERTES (5)COBERTES (4)COBERTES (2)

COBERTES (22)COBERTES (19)COBERTES (16)COBERTES (15)COBERTES (12)COBERTES (3)COBERTES (1)

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.