Aquest divendres puja al BUS per La Marató

El proper divendres 14 de desembre col·labora amb La Marató de TV3 fent servir els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA). Els beneficis de tota la jornada anirà destinat al projecte solidari del programa de TV3 que aquesta edició va dedicada al càncer.
Pots col·laborar fàcilment agafant el transport urbà del nostre municipi i comprar un bitllet senzill o amb targeta (T-10) si ja ets usuari habitual.

I si no has d'anar enlloc, pots ajudar pujant al bus a una parada i baixar a la següent i ja hauràs aportat el teu granet de sorra. O, si et sembla massa complicat, puja al BUS, fes la teva donació i torna a baixar.

"Puja al BUS per La Marató" és una iniciativa solidària de la Regidoria de Transport Públic i Mobilitat de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb la finalitat de destinar a La Marató de TV3 la recaptació que es faci entre les tres línies urbanes dels Transports de Lliçà d'Amunt durant tota la jornada del divendres 14 de desembre de 2012.

El càncer és la causa principal de mort de persones entre els 35 i els 70 anys. En els darrers deu anys les investigacions han avançat més que en els trenta anys anteriors; els resultats han estat espectaculars i càncers que fa poc eren mortals ara es poden controlar i tractar amb teràpies eficaces.

Nosaltres pujarem al Bus, i tu?


Resultats de la campanya
Resultats Puja al Bus per La Marató
El Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) va recaptar el passat divendres 14 de desembre més de 655€ amb la campanya "Puja al Bus per La Marató" que recaptava diners pel programa de TV3. La recaptació dels TLA sumada al sorteig solidari de dues paneres per La Comissió de Festes de Lliçà d'Amunt (2.044'72€) fa un total de 2.704'54€ que els Lliçanencs i Lliçanenques van donar a La Marató de TV3.
En total el programa va aconseguir més de 10 Milions d'Euros que s'invertiran en recerca sobre el Càncer. INFORMACIÓ |  Regidoria de Mobilitat i Transport de l'Ajuntament


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.